【立ち食いそば激戦区 秋葉原の老舗・全て国産オンリー!頑固親父!川一の仕込みから一杯のそばができるまで】Japnese Standing Soba Restaurant/站著吃蕎麥麵的擁擠時間

✅ 川一(Kawaichi)

💬立ち食いそば激戦区 秋葉原の老舗・川一
ここは安くて、早くて、うまい!人気のお店です。
さらに、使う材料は全て国産!国産オンリーです。
川一の仕込みから一杯のそばができるまで密着取材しました。
それでは一緒に見てみましょう。

💬 Standing eating soba fierce battlefield Akihabara’s long-established store Kawaichi
It’s cheap, fast, and good here! It’s a popular shop.
Furthermore, all the materials used are domestically produced! It is domestic only.
We closely interviewed from Kawaichi’s preparation to making a cup of soba.
Let’s take a look together.

※この動画は店主さんに事前許可を得て撮影しております。
* This video was shot with the prior permission of the shop owner.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
動画の目次(Table of Contents)
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
00:00 ダイジェスト(Digest)
01:34 店構え・厨房(Preparation for Opening)
01:50 スープ作り(Making soup)
03:09 天ぷら作り(Making tempura)
07:30 スズメに餌やり(Feeding sparrows)
07:49 ネギ切り( Sliced green onions)
08:59 おにぎり作り(Making rice balls)
12:07 営業開始( Business start)
12:18 天ぷらそば作り(Making tempura soba)
13:26 太麺そば大盛り作り(Making a large serving of thick noodle soba)
15:16 えび天そば作り(Making shrimp tempura soba)
16:43 月見そば作り(Making Tsukimi soba)
18:55 ワカメそば作り(Making wakame soba)
19:23 イカ天うどん作り(Making squid tempura udon)
21:01 実食(Actual meal)

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
場所(place)
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
〒110-0016 東京都台東区台東1−2-7
1-2-7 Taito, 台東区 Taito City, Tokyo 110-0016
https://goo.gl/maps/E63HRGg7LGjWB7Hg9

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Hello This is the “PAKUPAKU” channel.
it is a channel with the purpose of introducing various Japan food and Japan street food and introducing world street food and local food.
Thank you for watching.

こんにちは「PAKUPAKU パクパク」チャンネルです。
さまざまな日本料理と日本の屋台の食べ物を紹介し、世界に紹介することを目的としたチャンネルです。
見てくれてありがとうございます。

#うどん #そば #Streetfood

~~~

powered by Auto Youtube Summarize

おすすめの記事